Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Patrycja Sadowska - GYNEKOLOG,OBSTETRIKER

Patrycja
Sadowska
Med.dr.

GYNEKOLOG
OBSTETRIKER

Erfarenhet

Utbildning

Läkarexamen från Silesiens medicinska universitet (SIUM) i Katowice.
2010: Doktorsgrad i medicin
2011: Erhöll titeln specialist i gynekologi och obstetrik med betyget väl godkänd

Erfarenhet och kliniskt arbete

Patrycjas huvudområden är diagnostisering och behandling av infertilitet samt prenatal diagnostik. Hon har Foetal Medicine Foundations auktorisation att utföra prenatal testning under både första och andra graviditetstrimestern. Hon har även certifikat utfärdat av Polska Gynekologiska Sällskapets ultraljudssektion i utförande av ultraljudsundersökningar inom området gynekologi och obstetrik.

Patrycja har arbetat med professor Kypros Nicolaides vid Harris Birthright Research Centre på King’s College Hospital, London. Hon har även arbetat vid Inner Vision Women’s Ultrasound i Nashville, Tennessee, under professor Philippe Jeanty, och vid avdelningen för infertilitet, Hadassah Medical Centre i Jerusalem, under professorerna Neri Laufer och Alexandra Simon.

Hon arbetar nu vid InviMeds klinik i Katowice, Krzysztof Sodowskis medicinska center, avdelningen för klinisk obstetrik och gynekologi i Ruda Slaska vid SIUM:s fakultet för kvinnohälsa samt Katowices familjeplaneringsklinik.

Medlemskap i vetenskapliga sällskap
PTG – Polska Gynekologiska Sällskapet 

Det är en fröjd att arbeta med ett team av proffs som jag kan lita på. Vad vi än behöver göra för att hjälpa patienten så vet jag att varje steg i processen genomförs med den omsorg och skicklighet som man kan vänta sig av de allra bästa läkarna och sköterskorna.
dorota-kuka-panasiuk-invimed-katowice.jpgDorota Kuka-Panasiuk, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.