Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

IVF klinik utomlands

Söker du efter modern och professionell IVF klinik utomlands? Då har du hittat helt rätt. Vi heter InviMed och är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen. Vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

Har du kämpat i flera år utan att bli gravid? Har du testat alla metoder men inget fungerar? Som IVF klink utomlands vet vi hur viktigt det är att se till att du som patient alltid får förstklassig behandling och hjälp. Vårt mål är att hjälpa alla oavsett förutsättningar eller relationsstatus att få uppleva lyckan i att få bilda familj. Därför erbjuder vi dig de senaste teknikerna, behandlingarna och metoderna.

Många av våra patienter söker sig till oss som IVF klinik utomlands för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll och upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden och vårt resultat för IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%).

En professionell IVF klinik utomlands

tt välja rätt IVF klinik utomlands är ett viktigt val som du bör tänka igenom noggrant. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap har vi på InviMed blivit internationellt kända som en av de mest ledande aktörerna inom reproduktionsmedicin. Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

På vår IVF klinik utomlands får du hjälp av vårt enastående team av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling. Våra läkare är av toppklass och i framkant inom avancerad reproduktionsteknik och med stora satsningar inom kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal kan vi alltid erbjuda dig de bästa läkarna och vårdpersonal. Vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn.

Sedan starten 2002 har vi hjälpt över 3500 par och tusentals barn att komma till världen. Vi älskar vårt jobb och vårt mål är att alla som drömmer om en familj ska kunna få den bästa behandlingen och hjälpen för att uppfylla sin dröm.

Välkommen till InviMed!

Den avancerade teknik som används vid InviMeds laboratorier gör att jag kan utveckla min yrkeskapacitet fullt ut. Och på så sätt få de bästa resultaten i infertilitetsbehandlingar med hjälp av olika tekniker för assisterad befruktning.
ricardo-faundez.jpgRicardo Faúndez, läkare, med. dr. chef för embryologilaboratoriet

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter