Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

IVF i utlandet

Vill du veta mer om hur det går till att göra IVF i utlandet? Då är vår rekommendation att du tar kontakt med oss på InviMed. InviMed är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen som erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom området.

När du ska göra IVF i utlandet ska du vända dig till oss på InviMed. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden och våra resultat talar för dig själva. Vårt resultat för IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%). Många av våra patienter kommer till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll, och de upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Tack vare den medicinska höga nivån på behandlingarna har vi på InviMed uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

IVF i utlandet – din väg till familjelycka

Det finns många fördelar med att göra IVF i utlandet. Du får tillgång till den absolut bästa och främsta vården som finns. Vår fokus är att du som patient alltid får den hjälp du behöver på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Vi ger våra patienter förstklassig service när de besöker våra kliniker. Vårt tillmötesgående sätt och diskretion har hjälpt oss att få förtroende bland våra patienter och vårt mål är att alla som vill bli gravida ska få uppleva lyckan i att få bilda familj.

Våra läkare är av toppklass och i framkant inom avancerad reproduktionsteknik

Med stora satsningar inom kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal kan vi alltid erbjuda dig de bästa läkarna och vårdpersonal inom IVF i utlandet. Vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn. Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

Alltfler barnlösa par söker sig till oss. Vi har sedan starten 2002 hjälpt över 3500 par och tusentals barn att komma till världen. IVF i utlandet är din nyckel till att uppfylla din dröm om en familj och en efterlängtad graviditet.

Hur mycket kostar IVF i utlandet? Hur går jag tillväga om jag vill göra IVF? Vad behöver jag tänka på innan, under och efter behandlingen? Hör av dig till oss så besvarar vi alla dina frågor direkt!

Det är en fröjd att arbeta med ett team av proffs som jag kan lita på. Vad vi än behöver göra för att hjälpa patienten så vet jag att varje steg i processen genomförs med den omsorg och skicklighet som man kan vänta sig av de allra bästa läkarna och sköterskorna.
dorota-kuka-panasiuk-invimed-katowice.jpgDorota Kuka-Panasiuk, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter