Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

IVF Hur Stor Chans Att Bli Gravid

De allra vanligaste frågorna som brukar dyka upp hos oss rör oftast hur stor chans det är att bli gravid med IVF och denna typ av behandling.

På Invimed sätter vi nya liv till världen och skapar familjer. Av erfarenhet vet vi att alla historier är olika och att din historia av den anledningen är speciell.

Oberoende av vilka motgångar du står inför är Invimed ett första steg mot att uppfylla din dröm och med hjälp av IVF öka din chans att bli gravid.

Varför du ska välja IVF hos Invimed

  • Hos oss blir hela 89% gravida
  • Lång erfarenhet och stor kompetens
  • Rimliga priser
  • Individuell behandlingsplan
  • På ditt egna språk
  • Moderna kliniker med god kommunikationsmöjlighet

Så kan IVF hjälpa dig

IVF (in vitro-fertilisering) är världens vanligaste fertilitetsbehandling med över 1,5 miljoner genomförda behandlingar per år där hela 89% blir gravida. Dock är chansen att bli gravid med IVF beroende av en rad olika olika faktorer där en kvinnas ålder och äggstockar är av den största betydelsen.

Av den anledningen redovisar man ofta vid denna behandling ett resultat i förhållande till kvinnans ålder. Chansen att bli gravid avtar naturligt med åldern och är något som avtar redan vid 35 års ålder. Däremot kan de individuella skillnaderna vara stora, vilket betyder att en kvinna som börjar närma sig 40-års åldern med god äggreserv kan ha lika stor chans att bli gravid med hjälp av IVF som vad en yngre kvinna har med nedsatt äggreserv.

Läs också: Graviditet efter IVF medäggdonation

Med IVF befruktas äggcellerna under laboratorieförhållanden, vilket sker  utanför kvinnans kropp. För varje enskilt fall krävs därför individuellt bemötande och bedömning utifrån varje unik patient, likväl som hög yrkesskicklighet för att kunna lägga upp en säkert behandlingsplan. Bortsett från att vi överträffar internationella standarder som ställs på inom vår bransch, så ser vi även till att alltid tillgodose det specifika behov som man som patient vänder sig till med.

Läs också: Få hjälp att bli gravid

Det är viktigt att du känner dig trygg

Inledningsvis uför vi en grundlig diagnostisering i samråd med din personliga läkare hemma i Sverige samtidigt som vi erbjuder dig en samordnare som känns trygg och talar ditt språk. Utifrån detta kommer vi att ta vi fram en lämplig behandlingsplan efter dina unika förutsättningar.

Vi vet att det här kan vara ett jobbigt ämne som ibland kan vara svårt att prata om. Men vi finns till för att förverkliga din dröm och för att  öka din chans att bli gravid, så du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar.

Vi besvarar dem mer än gärna och tillsammans ser vi till att finna ett perfekt upplägg för IVF behandling som känns bra för dig.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film