Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Inseminering utomlands

Funderar du på att göra en inseminering utomlands? Då ska du vända dig till oss på InviMed. InviMed är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen och vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

Längtar ni efter att få barn? Genom inseminering utomlands är det möjligt. Hos oss på InviMed får du hjälp med assisterad befruktning antingen från din manliga partner eller från en spermadonator.

Vi är en av de ledande klinikerna inom inseminering utomlands. Våra kliniker och laboratorier använder den senaste tekniska utrustningen på marknaden och våra kliniker har genomgående varit rankade bland de bästa fertilitetsklinikerna i Polen. Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

För dig som vill göra en inseminering utomlands

En stor del av våra patienter kommer till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll. Att göra en inseminering utomlands är den enklaste tekniken för assisterad befruktning. Utvalda spermier förs in i livmodern genom en kateter. Behandlingen är smärtfri, enkel och kräver ingen narkos.

Många väljer att åka utomlands för inseminering för att det finns mer professionella tekniker och lösningar. På InviMed erbjuder vi mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker runt om i Europa.

Med serviceinriktad och kvalificerad personal är vårt motto att hjälpa alla ofrivilligt barnlösa att uppfylla sina drömmar om en familj. Vårt team av läkare är i framkant i förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar och vi satsar på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal. Vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från hela världen.

Vårt resultat för till exempel IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%). Vi har hjälpt över 3500 par sedan starten år 2002 att bli gravida och föda friska barn. Med våra professionella metoder har tusentals efterlängtade barn kommit till världen. Det gör att vi kan kalla oss specialister på inseminering utomlands.

Nu är det din tur att få ditt efterlängtade barn. Vi uppfyller människors familjedrömmar varje dag och ser framemot att hjälpa dig eller din partner att bli gravid. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur en inseminering utomlands går till.

Välkommen till InviMed!

Varje gång jag tar på mig läkarrocken vet jag: I dag kommer vi att förändra någons liv till det bättre. Mycket bättre. Jag vill inte byta den känslan för allt i världen.
robert-gizler-invimed-wroclaw.jpgRobert Gizler, läkare, med.dr. chef för medicinska frågor

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter