Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Insemination utomlands

Om du vill göra en insemination utomlands ska du vända dig till oss på InviMed. Vi är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen och vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

Har ni fertilitetsproblem? Oavsett anledningen till att du väljer att göra en insemination utomlands vill vi på InviMed erbjuda dig våra professionella behandlingar. Hos oss får du hjälp med assisterad befruktning antingen från din manliga partner eller från en spermadonator. Behandlingen är smärtfri, enkel och kräver ingen narkos.

Det finns många olika kliniker som erbjuder insemination utomlands. Vi vill påpeka att ditt val av klinik är oerhört viktigt eftersom resultat, service och priser varierar kraftigt. Tack vare den medicinskt höga nivån på behandlingarna har vi på InviMed uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper. Det gör oss till en av de ledande klinikerna för insemination utomlands – en trygghet för dig som patient.

Vi hjälper dig med insemination utomlands

Våra kliniker har genomgående varit rankade bland de bästa fertilitetsklinikerna i Polen. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden. Vårt resultat för till exempel IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%). Många av våra patienter kommer till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll och de upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Vänd dig till InviMed när du söker en professionell klinik för insemination utomlands.

Självklart får du hjälp med språket genom våra duktiga svenska patientkoordinatorer när du gör en insemination utomlands hos oss. Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm före, efter och under behandlingen. Vårt mål är att hjälpa dig som behöver hjälp med fertilitet genom att ge stöd på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt.

Vårt team av läkare är i framkant i förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vi satsar på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal och deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn.

Har du bestämt dig? Vill du uppleva känslan av att vara gravid och få ett barn? Vi på InviMed uppfyller dina drömmar om ett fantastiskt familjeliv. Har du frågor kring insemination utomlands? Vänd dig till oss, vi står redo att hjälpa dig direkt.

Jag arbetar på InviMed eftersom jag känner att vi gör skillnad. Vi hjälper till att skapa familjer!
Marta Czajkowska, receptionist

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter