Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Hur många lyckas med IVF?

Hur många som lyckas med IVF beror mycket på den enskilda patientens individuella tillstånd och förusättningarna. IVF (in vitro-fertilisering) är den fertilitetsbehandling som idag är det populäraste valet med fler än 1,5 miljon genomförda behandlingar varje år. 

Vi på InviMed är stolta över att kunna redovisa att hela 89% blir gravida med hjälp av IVF hos oss och att vi har hjälpt mer än 7000 barn till världen.

Läs också: Graviditet efter IVF med äggdonation

Hur många som lyckas med IVF är dock beroende av olika faktorer där en kvinnas äggstockar och ålderär av den huvudsakliga betydelsen. På grund av det redovisas det vid denna behandling alltid resultat som står i förhållande till kvinnans ålder. Möjligheten att bli gravid minskar nämligen naturligt med åldern, vilket sker redan vid 35 års ålder.

Dock kan individuella skillnader vara stora. Detta innebär att en kvinna som närmar sig 40 år med fin äggreserv kan ha lika stor möjlighet att lyckas med IVF, som en yngre kvinna med nedsatt äggreserv.

Läs också: Bli gravid efter 40

Därför är IVF hos Invimed det bästa alternativet

·   Vi har hjälp över 7000 barn till världen med 89% lyckade graviditeter

·   Lång erfarenhet och stor kompetens

·   Rimliga priser

·   Individuell behandlingsplan

·   På ditt egna språk

·   Moderna kliniker med god kommunikationsmöjlighet

Läs också: Provrörsbefruktning Utomlands

InviMed överträffar internationella standarder med ett gott internationellt renommé

Invimed grundades i Warszawa 2001 och har sedan starten arbetat med fokus på IVF för att kunna ständigt förbättra våra behandlingar i syfte att öka din chans att bli gravid och starta familj. Till oss på Invimed vänder sig människor från hela världen som av olika anledningar är ofrivilligt barnlösa. 

Med IVF öppnas många dörrar. Med hjälp av denna behandling har vi bland annat kunnat hjälpa par där mannens fertilitet har varit låg, kvinnor med för tidigt infallen klimakterium samt kvinnor som av någon anledning haft avsaknad av ägglossning. 

Med den över 85 års samlade erfarenhet och kompetens som finns inom vårt vårdteam kommer vi göra allt vi kan för dig, oberoende av vilka svårigheter du ställts inför.

Vi har dessutom möjlighet att erbjuda ett fördelaktigare pris för motsvarande behandling i jämförelse med många andra länder inom Europa. 

På Invimed sätter vi nya liv till världen och skapar familjer

Vi vet att alla historier är olika och att ditt bagage av den anledningen är speciellt. Så oberoende av hur de motgångar du står inför ser ut är InviMed ett första steg i rätt riktning för att uppfylla din dröm och lyckas bli gravid med IVF behandling.

 För oss är det viktigt att du känner dig trygg och vi på InviMed finns till för att förverkliga din dröm om att bli förälder och för att öka möjligheten för dig att bli gravid. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du vill ha närmare svar på hur många som lyckas med IVF.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film