Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Behöver du hjälp att bli gravid?

Vi på InviMed har hjälpt tusentals patienter som lidit av ofrivillig barnlöshet i år. Vårt medicinska team har tillsammans över 85 års erfarenhet med bästa resultaten i Europa sett till lyckade behandlingar.

Vi hjälper dig som har låg fertilitet, oregelbunden eller saknad ägglossning, dålig äggproduktion, försämrad rörlighet på spermien eller dig som lider av ofrivillig barnlöshet.Oavsett vilka orsaker eller anledningar du lider utav som gör det svårt att bli gravid så hjälper vi dig att ta fram den lämpligaste tekniken för just din situation. Vi hjälper även dig med de svåraste orsakerna och förutsättningarna.

Olika behandlingar för olika orsaker

På InviMed-kliniker kan du få hjälp med att bli gravid med en behandling som är individanpassad för din situation och dina behov. Vi erbjuder olika sorters behandlingar för olika orsaker till den ofrivilliga barnlösheten. Vi hjälper dig fram till rätt lösning och guidar dig och din partner genom hela processen.

Insemination är en lättsam behandling där sperma insemineras till livmodern vid tidpunkten för ägglossning. Det är en enkel teknik som hjälper dig att bli gravid och skapa liv till världen när orsaker som fertilitetsproblem är anledningar till den ofrivilliga barnlösheten.

Vi har också möjligheten att erbjuda dig den populäraste fertilitetsbehandlingen i världen. Nämligen IVF-behandlingar (in vitro-fertilisering) av olika former. IVF-behandlingen är en effektiv hjälp till att bli gravid där ägg befruktas utanför kvinnans kropp i ett laboratorium. Beroende på hur din situation ser ut så kan du välja att befrukta dina egna ägg eller få donerade ägg från en embryodonator. Vid val av äggdonator/embryodonator måste du som patient dock ha genomgått ett par IVF-behandlingar med egna ägg i första hand. Vi hjälper dig och guidar dig igenom behandlingar och val av hjälp till att bli gravid.

Ibland är äggdonation ett rekommenderat val för patienter som inte har genomgått några IVF-behandlingar innan på grund av låga AMH-nivåer eller vid tidigt klimaktierium.

Ska du genomgå en äggstocksoperation eller en cancerbehandling som skadar dina könsceller? Då kan du välja att frysa in dina ägg eller din sperma för att i framtiden få hjälp att bli gravid. Då via en IVF-behandling.

Med vår snabba konserveringsteknik kan vi behålla kvalitén på dina ägg och din sperma samt öka och säkra chanserna för ett lyckat resultat i framtiden när du behöver hjälp att bli gravid. Detta då den snabba tekniken tillintetgör iskristaller i äggen/sperman.

Därför är InviMed din hjälp till att bli gravid:

  • Vård utformad efter just din situation
  • Alltid tillgänglig och hjälpsam personal
  • Certifierade och ett positivt internationellt rykte
  • Medicinska team med över 85 års erfarenhet
  • De mest kostnadseffektiva programmen i Europa

Kostnad för fertilitetsbehandlingar

Vi på InviMed har möjlighet att erbjuda den billigaste och mest effektivaste behandlingen i Europa för dig som vill ha hjälp med att bli gravid. Våra erfarna läkare arbetar alltid för bästa möjliga resultat och hos oss har du störst chans till att få en lyckad och kostnadseffektiv behandling.

I vår prislista kan du få mer information om exakta priser för din önskade hjälp till att bli gravid. Dessa priser är kompletta och du kan därför känna dig trygg med att inga extra kostnader tillkommer.

Läs också: Äggfrysning – kostnader

Vi hjälper dig att bli gravid!

Det går utmärkt att kontakta oss via vårt frågeformulär redan idag. Vi besvarar dig inom en arbetsdag och hjälper dig vidare i val av lämplig behandling. Vi är din hjälp till att bli gravid och vår professionella personal är tillgänglig för att hjälpa dig genom hela processen. Du når oss även på (+48)734 175 122.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film

Se alla