Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Göra IVF Utomlands

Vill du göra IVF utomlands? Vi på InviMed erbjuder dig professionella behandlingar och de senaste metoderna. InviMed är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen. Vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

Har du frågor om hur det går till att göra IVF utomlands ska du vända dig till oss. Med de bästa läkarna inom avancerad reproduktionsteknik och behandlingar kan vi erbjuda den hjälp du söker. Hos oss är du alltid i trygga händer.

Vår personal har lång utbildning och vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling. Vi deltar i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn.

Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

För dig som vill göra IVF utomlands

Fördelarna med att göra IVF utomlands är många. Våra klinker är internationellt kända  som ledande inom reproduktionsmedicin och vi driver de största och mest innovativa klinikerna i Polen. Många av våra patienter kommer till oss för att de har misslyckats med att bli gravida på annat håll.

Vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Våra kliniker och laboratorier använder den senaste tekniska utrustningen på marknaden. Vårt mål är att hjälp dem som drömmer om en familj. Vi vill hjälpa dem som behöver hjälp med sin fertilitet samt stödja människor på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt.

Vi försöker ge våra patienter en utmärkt service när de besöker våra kliniker och vårt tillmötesgående och vår diskretion har hjälpt oss att få förtroende bland våra patienter. Vår erfarenhet och kunskap har gjort detta möjligt och nu vill vi hjälpa dig som funderar på att göra IVF utomlands.

Att göra IVF utomlands har blivit mer och mer vanligt i Sverige. Så varför inte vända dig till en av de bästa klinikerna i Europa? Alltfler barnlösa par utomlands söker sig till oss. Orsaken till detta är att det är brist på ägg- och spermadonationer för vissa grupper av patienter.

Vi hjälper dagligen patienter med olika fertilitetsproblem och har sedan starten hjälpt tusentals barn att komma till världen. Det inget mirakel, det är professionell medicinsk vård. Våra kliniker har genomgående varit rankade bland de bästa fertilitetsklinikerna i Polen.

Vill du veta mer om att göra IVF utomlands? Kontakta oss på InviMed – vi lovar att du inte kommer bli besviken.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter

Se film