Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Vad innebär det att frysa ner ägg?

Vi på InviMed har under flera års tid bevarat och fryst ner ägg till vår äggbank med lyckade resultat.

Vitrifiering som det även kallas är en snabb fryskonserveringsmetod som innebär att vi fryser ner dina äggceller eller embryon till bättre chanser för överlevnad och lyckade resultat. Detta då den snabba tekniken tillintetgör iskristaller i cellerna som kan förstöra IVF-behandlingen.

Vem bör frysa ner sina ägg/sin sperma?

➢      Om du vill skydda din fertilitet eller skjuta upp ditt barnafödande.

Läs också: Bli gravid efter 40

➢      Om du är kvinna och skall genomgå äggstocksoperationer.

➢      Om du lider av en cancersjukdom som innebär att du utsätts för behandlingar som skadar dina könsceller.

➢      Patienter som har dålig äggproduktion eller inte producerar tillräckligt med äggceller.

➢      Om du är en patient som vill att embryoöverföringen ska göras i en annan cykel än den som används för follikelstimuleringen.

➢      Om du är i risk för OHSS (ovariellt hyperstimuleringssyndrom), utveckling av ansamling av vätska i äggledare eller livmoder eller märker frånvaro av spermier.

Varför ska man frysa ner ägg?

Fertilitetsbevarande åtgärder som att frysa in ägg, är en av de populäraste metoderna för att skydda sin fertilitet och är vanligast hos unga patienter med cancersjukdomar. Man kan även frysa in äggstocksvävnad och redan befruktade ägg.

En cancerbehandling kan hämma äggstockarnas funktion men även skada eller förstöra dina ägg. Har du däremot fryst ner dina ägg innan en cancerbehandling så ökar du chansen och möjligheten till att få barn avsevärt. Kom dock ihåg att du inte kan börja försöka bli gravid tidigare än 6 månader efter avslutad cancerbehandling.

Därför ska du frysa ner ägg och sperma hos InviMed:

  • Vi ger individuellt utformad vård för just ditt behov
  • Vi har alltid tillgänglig och hjälpsam personal
  • Vi är certifierade och har ett gott internationellt rykte
  • Erbjuder nedfrysning av ägg och sperma till rimligt pris
  • Medicinskt team med över 85 års erfarenhet

Vad kostar det att frysa ner ägg eller sperma?

Vi på InviMed kan med stolthet erbjuda dig och din partner hjälp med att frysa ner ägg eller frysa ner spermier till det mest kostnadseffektivaste priset i Europa. Vi har medicinsk expertis till förmånliga priser.

Läs också: Äggfrysning – kostnader

För exakta priser vänligen ta en närmare titt på vår prislista och boka in ert besök redan idag.

Via vårt frågeformulär kan du kontakta oss med eventuella frågor om din ägg- eller spermanedfrysning. Vi besvarar vi dig inom en arbetsdag.

Vi hjälper dig hela vägen!

Boka ditt besök här på vår hemsida redan idag så hjälper våra läkare dig att på en InviMed-klinik frysa ner dina ägg eller frysa ner din sperma.

När ni önskar använda era nedfrysta ägg eller sperma igen så hjälper vi er att genomgå en IVF-behandling med effektiva resultat.

Det går utmärkt att kontakta oss via vårt frågeformulär redan idag där vi besvarar dig inom en arbetsdag. På telefon (+48)734 175 122 når du vår professionella personal som är tillgängliga för dig genom hela processen.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film

Se alla