Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Fertilitetsklinik

Det är få förunnat att ha som yrke att sätta nya barn till livet. På Invimed är vi stolta att hittills ha hjälpt över 7000 ofrivilligt barnlösa och samtidigt uppfyllt deras drömmar om en familj.

Hos oss erbjuder vi världsledande metoder under trygga, flexibla och trivsamma omständigheter. Utan väntelistor eller dolda kostnader. Och eftersom vi finns belägna i Polen kan vi erbjuda ett lägre pris jämfört med våra konkurrenter i övriga Europa. Vänd dig till oss på Invimed när du vill komma i kontakt med en bra fertilitetsklinik. Vi hjälper dig!

Infertilitetsbehandling med 89 % framgång

Det finns många skäl till att undersöka alternativa sätt för att skaffa barn. Det kan röra sig om alltifrån ett tidigt infallen klimakterium, till blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning eller låg fertilitet hos den manliga partnern. Invimed är en erkänd och uppskattad fertilitetsklinik i Polen med kompetens för avancerade fertilitetsbehandlingar med resultat. Oavsett din situation hittar vi tillsammans en lösning som matchar dina behov.

Internationellt erkänd klinik

Vår första fertilitetsklinik grundades i Warszawa år 2001. Sedan dess har vi expanderat till ett nätverk med fem kliniker på olika platser runtom i Polen. Invimed ingår i den svenskägda vårdkoncernen Medicover som är den största leverantören av sjukvård i hela centrala och östra Europa.

På vår fertilitetsklinik har vi samlat medarbetare med Polens mest framstående kompetens och expertis. Här arbetar ett vårdteam med över 85 års samlad erfarenhet, vilket ger oss goda förutsättningar för bästa möjliga resultat. Här erbjuds du också en samordnare som talar ditt språk, oavsett om du föredrar svenska, engelska, tyska eller polska. På så vis kan vi samordna behandlingen med din läkare där hemma.

Den avancerade teknik som används vid InviMeds laboratorier gör att jag kan utveckla min yrkeskapacitet fullt ut. Och på så sätt få de bästa resultaten i infertilitetsbehandlingar med hjälp av olika tekniker för assisterad befruktning.
ricardo-faundez.jpgRicardo Faúndez, läkare, med. dr. chef för embryologilaboratoriet

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter