Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Vad innebär embryodonation?

En embryodonation används i samband med ett IVF-program (in vitro-fertilisering program). I ett IVF-program befruktar man äggen utanför kvinnans kropp i ett laboratorium och när embryot skapats placerar man det i din livmoder. Det är den populäraste fertilitetsbehandlingen i Europa med över 1,5 miljon genomförda behandlingar per år. Att göra en IVF-behandling med en embryodonation gör det möjligt även för dig som har svårt att bli med barn med egna äggceller.

En embryodonation innebär att äggen som används i din IVF-behandling kommer från en utomstående och anonym kvinna. Hos oss har du chansen att själv bestämma över vilken embryodonator du vill använda dig utav. Detta tack vare den detaljerade information med barndomsbilder som vi har samlat in om donatorerna. Viktigt att ta del utav är även att vi på InviMed valt friska och välmående embryodonatorer med hög fruktsamhet. Det är alltid hög kvalité på våra embryodonationer och de har bevisad fertilitet.

Vid första läkarbesöket hos din valda InviMed-klinik får ni ta blodprover och tester. Efter vald embryodonator fortsätter programmet och du som kvinna får börja ta det läkemedel som skrivits ut vid första besöket. Detta för att förbereda kroppen för en IVF-behandling med embryodonation.

Din donators ägg kommer att tillsammans med donerad spermie genomgå en in vitro-fertilisering i vårt laboratorium där embryon skapas. Ni kan även använda er utav embryon som vi redan har i vår egna embryobank. Efter ett par dagar för vi in ett eller två embryon i din livmoder och strax därefter är ni redo för att ta er hemåt.

Du kommer efter ett par veckor bli ombedd att göra ett par graviditetstester för att bekräfta att embryodonationen och behandlingen fått ett lyckat resultat.

Varför embryodonation?

Även för dig med svårt utgångsläge blir det möjligt att bli gravid. Detta tack vare en embryodonation av en utomstående och anonym kvinna som används i ett IVF-program.

Embryodonationen är ett alternativt för dig med låg fertilitet, som är i tidigt klimakterium, som har ärftliga sjukdomar eller som har genomgått ett kirurgiskt ingrepp och har svårt att bli med barn.

En embryodonation används i samband med en IVF-behandling och görs oftast efter att ett antal beprövade IVF-behandlingar med eget ägg har utförts. 

Vid frågor om embryodonationen eller din egen situation är du välkommen att ta kontakt med oss via vårt frågeformulär direkt här på hemsidan, eller på telefon (+48)734 175 122.

Varför embryodonation hos InviMed-kliniker?

  • Vård utformad efter just din situation
  • Alltid tillgänglig och hjälpsam personal
  • Kvalitetssäkra embryon och lyckade resultat
  • Certifierade och positivt rykte internationellt
  • Mest kostnadseffektiva programmet i Europa

Hur många lyckas bli gravida med embryodonation?

Vi på InviMed arbetar med 85 års erfarenhet av IVF-behandlingar med embryodonation och strävar alltid efter det mest lyckade och effektivaste resultatet. Vi kan med stolthet berätta att 65,2% av våra patienter blir gravida med en IVF-behandling och med de siffrorna ligger vi i topp i Europa sett till flest framgångsrika behandlingar.

Vi på InviMed hjälper dig att skapa liv till världen med en embryodonation. Boka in ditt besök redan idag via vårt frågeformulär så besvarar vår hjälpsamma personal dig inom en arbetsdag.

Vad kostar en embryodonation?

Vi erbjuder dig den mest kostnadseffektivaste IVF-behandlingen med embryodonation i Europa. Självklart utan att tumma på din säkerhet och resultatet på behandlingen.

Bokar du en IVF-behandling med embryodonation hos oss på InviMed så sparar du tusentals kronor i jämförelse med kliniker i Storbritannien och upp till 50 % i jämförelse med kliniker i Spanien. Titta närmare på vår prislista för exakta priser och känn dig trygg med att inga dolda kostnader tillkommer.

Medicinsk expertis till rimliga priser

IVF (in vitro-fertilisering) 6830 PLN (16261 SEK*)
ICSI 9130 PLN (21738 SEK*)
IMSI 9130 PLN (21738 SEK*)
IVF – övrigt 0 PLN (0 SEK*)
*Klicka här för att se de senaste prisuppgifterna i kronor (SEK). klicka här

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film

Se alla