Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Donera ägg utomlands

Vill du veta mer om äggdonation som metod för att uppfylla dina drömmar om att bli gravid och bilda en egen familj? Då rekommenderar vi dig att vända dig till oss på InviMed. Vi är en trygg klinik som erbjuder hjälp med att donera ägg utomlands.

Vi är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen och vi erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom området. Tack vare den medicinskt höga nivån på behandlingarna har vi på InviMed uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

Läs också: Graviditet efter IVF medäggdonation

Vi erbjuder dig som har problem att bli gravid att testa vårt äggdonationsprogram. Genom att andra donerar ägg utomlands kan du helt anonymt få äggceller (oocyter) av hög kvalitet från godkända givare. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga chans att bli gravid och så småningom bli mamma.

Läs också: Bli gravid efter 40

Så här går det till att donera ägg utomlands

Har du fått diagnosen att du helt saknar egna ägg (oocyter), har för få ägg eller ägg som är olämpliga av genetiska skäl? Vi har hjälpt tusentals barn att komma till världen genom våra professionella metoder sedan vi startade 2002. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att vi kan kalla oss experter på metoder att donera ägg utomlands.

När du letar efter en professionell klinik för donation av ägg utomlands ska du vända dig till oss på InviMed. Alla våra kliniker drivs i enlighet med strikt lagstiftning, däribland högsta EU-standard. Vårt team av läkare är i framkant inom förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vår framgång är att vi satsar mycket på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal och vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från hela världen.

På InviMed garanterar vi fullständig sekretess när du ska ta emot donerade ägg utomlands. Vårt mål är att hjälpa dem som behöver hjälp med sin fertilitet och att stödja människor på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Självklart har vi svensk tolk och vi kan dessutom erbjuda dig de första besöken på vår klinik i Sverige allt för att hålla nere dina resekostnader. Vårt team består av gynekologer, androloger, urologer, endokrinologer, embryologer och psykologer samt en svensk patientkoordinator som hjälper dig med det praktiska innan, under och efter din behandling.

Vill du veta mer om metoden att donera ägg, utomlands? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Varje gång jag tar på mig läkarrocken vet jag: I dag kommer vi att förändra någons liv till det bättre. Mycket bättre. Jag vill inte byta den känslan för allt i världen.
robert-gizler-invimed-wroclaw.jpgRobert Gizler, läkare, med.dr. chef för medicinska frågor

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter