Tryck på ENTER för att söka
Stäng av
mgr

Joanna Kubacka

Senior embryolog, ESHRE klinisk embryolog, chef för embryologiskt laboratorium

Joanna Kubacka är en embryolog, välutbildad och som ständigt förbättrar sin kompetens. Hon har över 12 års erfarenhet av att arbeta i InviMed embryologiska laboratorium. Mycket exakt och engagerad. Ingenting slipper hennes vakta öga. Tack vare hennes kunskap och erfarenhet har hon hjälpt till att uppfylla drömmen om ett barn med tusentals par som närmar sig in vitro.
Joanna Kubacka

Biografi

Utbildning:

2006 tog jag examen från Interfakultetstudier i bioteknik vid Warszawa universitet för biovetenskap.

Jag har alltid varit intresserad av embryologi och alla metoder av reproduktionstekniker. Från början av mina studier försökte jag fokusera min utbildning på just detta område och fick gradvis erfarenhet som behövs i mitt dagliga arbete. Infertilitetsbehandling har blivit ett naturligt val, eftersom tack vare min utbildning och erfarenhet kan jag ofta hjälpa till att uppfylla den största drömmen för många par i Polen - att ha sitt eget barn.

Professionell erfarenhet och kliniskt arbete:

Jag har arbetat som embryolog på InviMed Poznań-kliniken sedan 2006, dvs sedan början av klinikens existens.

Varför arbetar jag på InviMed? Eftersom det är en av de största och mest professionella klinikerna i Polen, med ett välutrustat laboratorium.

Kontakta oss redan idag

Sekretess är vår prioritering

Det uppstod ett fel. Försök igen senare.

Samtycke till marknadskontakt mer: Du måste välja flera alternativ (minimum ${minimumContactAgree})

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Datadministratör: Invimed-T Sp. z o. o, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med bearbetning: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av Medicover Polska produkter och tjänster / Rättsliga grunder för behandling: Ditt samtycke / Mottagare av data: enheter som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige / Rättigheter relaterade till databehandling: lag att dra tillbaka samtycke till behandling av personuppgifter, rätten till tillgång till personuppgifter, andra rättigheter som avses i detaljerad information om databehandling.