Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Assisterad befruktning

På Invimed arbetar vi med olika former av assisterad befruktning. Vi arbetar också med att skapa nya familjer, genom att hjälpa ofrivilligt barnlösa i hela världen med att bli gravida.

På våra kliniker i Polen tar vi varje dag emot över 250 patienter och totalt sett har det hittills med vår assistans fötts ungefär 7000 barn. Beprövade metoder, världsledande kompetens och ett finslipat arbetssätt gör att vi kan lova en 89 % chans till ett lyckat resultat.

Det sätter Invimed i framkant bland alla fertilitetskliniker i hela Europa och gör oss till ett naturligt val när du söker hjälp med assisterad befruktning.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Oavsett om du söker konsultation, vill ha svar på frågor eller snarast vill boka in en tid för ditt första besök.

Assisterad befruktning utifrån dina behov och förutsättningar

Vi tycker att alla som har en dröm om att starta familj ska få chansen, vi tror också att det är ni som skulle bli de absolut bästa föräldrarna. Men ibland är det inte alltid riktigt så lätt. Dåliga förutsättningar och andra omständigheter skapar motgångar.

Det kan röra sig om alltifrån ett tidigt infallen klimakterium, till blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning eller låg fertilitet hos den manliga partnern. Det är då Invimed hjälper dig med assisterad befruktning. Som erkänd och uppskattad fertilitetsklinik i Polen har vi kompetens för avancerade fertilitetsbehandlingar med resultat.

Kontakta oss angående assisterad befruktning

 Oavsett din situation hittar vi tillsammans en lösning som möter dina särskilda behov. Sedan vi startade vår första klinik i Warszawa år 2001 har vi nu utökat dem till fem stycken på olika platser runtom i Polen.

Det ger oss möjligheten att prioritera en flexibel och effektiv vård till ett rimligt pris och utan några väntelistor. På så sätt blir du alltid bemött på det sätt du önskar.

Ta kontakt med Invimed när du vill veta mer om assisterad befruktning. Välkommen!

Det är ett fantastiskt privilegium att få arbeta med den allra bästa utrustningen. Våra kliniker och laboratorier använder den senaste, mesta avancerade medicinska utrustning och teknik som finns. Pålitligheten i våra laboratorietester och kliniska resultat kontrolleras och certifieras kontinuerligt av European Society of Human Reproduction and Embryology.
bartlomiej-wojtasik-invimed-wroclaw.jpgBartłomiej Wojtasik, laboratoriechef ESHRE, klinisk embryolog

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter