Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Äggdonator Utomlands

Genom att hitta en äggdonator utomlands är du ett steg närmare din dröm om att få barn. Vi på InviMed är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen som erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

I många svenska sjukhus råder det stor brist på ägg och väntetiden är oerhört lång för att få genomgå en äggdonation. Därför rekommenderar vi dig att hitta en äggdonator utomlands i stället. Vårt mål är att hjälpa alla oavsett förutsättningar eller relationsstatus att få uppleva lyckan i att få bilda familj, därför erbjuder vi dig de senaste teknikerna, behandlingarna och metoderna.

Med lång erfarenhet och gedigen kunskap som facilitet för äggdonator utomlands har vi på InviMed blivit internationellt kända som en av de ledande aktörerna inom reproduktionsmedicin. Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper.

Många av våra patienter söker sig till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll och upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden.

Här hittar du din äggdonator utomlands

Vi på InviMed hjälper dig att hitta en äggdonator utomlands. Du slipper de långa köerna och väntetiderna som råder i Sverige, du får tillgång till den senaste och mest avancerade tekniken, vi har högre åldersgräns än i Sverige och dessutom får du obegränsat antal försök om det skulle vara så att första donationen misslyckas.

Genom att ta hjälp av en äggdonator utomlands via oss på InviMed garanterar vi fullständig sekretess. Vårt mål är att hjälpa dem som behöver hjälp med sin fertilitet och att stödja människor på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Självklart har vi svensk tolk och vi kan dessutom erbjuda dig de första besöken på vår klinik i Sverige allt för att hålla nere dina resekostnader.

Givetvis drivs alla våra kliniker drivs i enlighet med strikt lagstiftning, däribland högsta EU-standard och vårt team av läkare är i framkant i förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vår framgång är att vi satsar mycket på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal. Vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film