Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Hur kan en äggdonator hjälpa er?

IVF är det mest populära behandlingsprogrammet i världen med över 1,5 miljon genomförda behandlingar per år. Detta program befruktar ägg i ett laboratorium utanför kvinnans kropp. Har du svårt att bli gravid med dina egna äggceller så är äggdonation med hjälp av en äggdonator i ett IVF-program en effektiv lösning.

IVF-program med äggdonation innebär att de äggen som använts i behandlingen har donerats från en utomstående kvinna. Med detaljerad information om våra anonyma donatorer samt barndomsbilder får du och din partner möjlighet att själva välja vilken äggdonator ni föredrar att använda.

Efter att ni valt vilken äggdonator ni vill använda så tar du det läkemedel som du fått instruktioner om vid första besöket. Detta för att förbereda kroppen på IVF-behandlingen. Donatorns ägg genomgår enIVF-behandling i laboratoriet med din partners spermier. När embryon skapats, placeras de i din livmoder och ni är därefter redo för att åka hem. Väl hemma gör du ett par graviditetstest för att bekräfta att IVF-behandlingen blivit lyckad.

Varför äggdonation?

Äggdonation gör det möjligt att bli gravid även då utgångsläget är svårt. Att göra en IVF-behandling med äggdonation är ofta vanligt efter flera genomförda IVF-försök med egna ägg.

Att ta hjälp av en äggdonator i ett IVF-program är ett effektivt alternativt för dig som är i tidigt klimakterium, med låg fertilitet, ärftliga sjukdomar eller efter genomfört kirurgiskt ingrepp.

Har du frågor eller funderingar kring din situation eller våra fertilitetsprogram? Då är du välkommen att kontakta oss på (+48)734 175 122, alternativt via vårt frågeformulär direkt här på hemsidan. Vi besvarar dig inom en arbetsdag.

Varför en InviMed-klinik?

  • Individuellt utformad vård med anonyma äggdonatorer
  • Personlig guidning genom processen av en vårdkoordinator
  • Över 85 års erfarenhet i vårt medicinska team
  • Friska äggdonatorer med bevisad fertilitet
  • Certifierade och positivt internationellt rykte
  • Mest kostnadseffektiva IVF-programmet i Europa
  • Garanti på minst 12 äggceller från donator
  • Garanti på minst 3 embryon av hög kvalitet

Läs också: Äggdonator Utomlands

Hur många lyckas bli gravida med hjälp av bland annat en äggdonator?

Med oss på InviMed lyckas 65,2% få lyckade resultat på sin IVF-behandling och bli gravida. Med flest antal framgångsrika äggdonationsbehandlingar i Europa kan vi hjälpa även dem med svåra förutsättningar.

Våra 14 år i branschen har visat resultat och med vårt medicinska team där 85 års erfarenhet är till förfogande kan vi hjälpa dig att skapa barn till världen med äggdonation.

Det går utmärkt att fylla i vårt frågeformulär redan idag så svarar vi inom en arbetsdag på vi hur vi kan hjälpa dig vidare.

Vad kostar IVF-behandling med äggdonation?

Vi kan med stolthet erbjuda dig och din partner den mest kostnadseffektivaste fertilitetsbehandlingen i Europa. Du sparar tusentals kronor genom att boka en IVF-behandling med äggdonation hos oss på InviMed. Detta i jämförelse med kliniker i länder som exempelvis Spanien. Dessutom utan avkall på resultat och patientsäkerhet.

Titta närmare på vår fullständiga prislista där du slipper extra dolda kostnader och boka in din IVF-behandling med äggdonator redan idag! IVF med äggdonation kostar 20 000 PLN (ca 50 000 SEK), du kan se resten av vår prislista här.

Medicinsk expertis till rimliga priser

Äggdonation 0 PLN (0 SEK*)
Testning av dig och din partner 1700 PLN (4047 SEK*)
Läkemedel 400 PLN (952 SEK*)
*Klicka här för att se de senaste prisuppgifterna i kronor (SEK). klicka här

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Över 130 internationella par väljer InvidMed varje år.

IVF CLINIC AWARD 2017 - InviMed

Läs mer

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem från Invimed-T Sp. z o.o. ul. Rakowiecka 36 02-532 Warszawa. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Invimed-T Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster, marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: enheter som behandlar personuppgifter för den registeransvariges räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter, rätt att få tillgång till personuppgifter, andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter.

Se film