Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Äggdonation utomlands

Har du svårt att få barn? Har du testat allt men har problem att bli gravid? InviMed erbjuder dig möjligheten att ta hjälpa av en äggdonation utomlands och nå din dröm om att få barn. Vi på InviMed är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen som erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

Med den senaste tekniken och moderna tester och behandlingar kan vi erbjuda dig professionell hjälp genom äggdonation utomlands. Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden.

Här får du hjälp via äggdonation utomlands

På InviMed har vi skapat olika program för effektiv äggdonation utomlands; Äggdonation, Embryodonation och Fertilitetsbevarande åtgärder för att din dröm om en familj ska kunna gå i uppfyllelse. Hos oss kan du helt anonymt få äggceller (oocyter) av hög kvalitet från godkända givare. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga chans att bli gravid och så småningom bli mamma.

Utöver äggdonation utomlands erbjuder vi även embryodonation, där vi använder sperma från vår spermabank (importerad från Danmark) och oocyter från våra egna givare. Du kan genomgå den förberedande behandlingen i Sverige och komma till InviMed enbart för själva ingreppet. Samtliga fem InviMed-kliniker drivs i enlighet med strikt lagstiftning, däribland högsta EU-standard.

Vi vill att alla oavsett relationsstatus ska få möjlighet att uppleva lyckan i att få bilda familj. Vi tycker att hjälp via äggdonation utomlands ska vara en självklarhet för alla och vårt mål är hjälpa de som behöver med sin fertilitet och att ge stöd på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. På InviMed garanterar vi fullständig sekretess och självklart har vi svensk tolk och vi kan dessutom erbjuda dig de första besöken på vår klinik i Sverige allt för att hålla nere dina resekostnader.

Vårt team av läkare är i framkant i förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vår framgång är att vi satsar mycket på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal och vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från hela världen.

Låt oss hjälpa dig genom en äggdonation utomlands. Välkommen till InviMed!

Det är ett fantastiskt privilegium att få arbeta med den allra bästa utrustningen. Våra kliniker och laboratorier använder den senaste, mesta avancerade medicinska utrustning och teknik som finns. Pålitligheten i våra laboratorietester och kliniska resultat kontrolleras och certifieras kontinuerligt av European Society of Human Reproduction and Embryology.
bartlomiej-wojtasik-invimed-wroclaw.jpgBartłomiej Wojtasik, laboratoriechef ESHRE, klinisk embryolog

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter