Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Äggdonation i utlandet

Funderar du på att ta hjälp av en äggdonation i utlandet? Boka din behandling hos oss på InviMed. Vi är ett nätverk av ledande fertilitetskliniker i Polen som erbjuder moderna tester och behandlingar med de bästa specialisterna inom deras område.

Vårt mål är att hjälpa alla oavsett förutsättningar eller relationsstatus att få uppleva lyckan i att få bilda familj genom att erbjuda dig äggdonation i utlandet. Därför erbjuder vi dig de senaste teknikerna, behandlingarna och metoderna.

Fördelarna med att gör äggdonation i utlandet är många. Du slipper de långa köerna och väntetiderna som råder i Sverige, du får tillgång till den senaste och mest avancerade tekniken, vi har högre åldersgräns än i Sverige och dessutom får du obegränsat antal försök om det skulle vara så att första donationen misslyckas. Alla våra kliniker drivs i enlighet med strikt lagstiftning, däribland högsta EU-standard. Vårt team av läkare är i framkant i förutseende avancerad reproduktionsteknik och behandlingar. Vår framgång är att vi satsar mycket på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår medicinska personal. Vi deltar kontinuerligt i internationella konferenser, där våra läkare utbyter kunskap med specialister från världens alla hörn.

Så går en äggdonation i utlandet till

Vi erbjuder dig äggdonation i utlandet med moderna tester och behandlingar. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap har vi på InviMed blivit internationellt kända som ledande inom reproduktionsmedicin. Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper. Många av våra patienter söker sig till oss för att de har misslyckats med att bli gravid på annat håll och upptäcker att vi erbjuder mer avancerade evidensbaserade lösningar än andra kliniker. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden och vårt resultat för IVF är 43 %, vilket är högt jämfört med genomsnittsvärdet för Europa (29,9%).

På InviMed garanterar vi fullständig sekretess. Vårt mål är att hjälpa dem som behöver hjälp med sin fertilitet och att stödja människor på ett konfidentiellt, professionellt och omtänksamt sätt. Självklart har vi svensk tolk och vi kan dessutom erbjuda dig de första besöken på vår klinik i Sverige allt för att hålla nere dina resekostnader.

Låter det intressant? Ta kontakt med oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig bli med barn genom äggdonation i utlandet.

 

Varje gång jag tar på mig läkarrocken vet jag: I dag kommer vi att förändra någons liv till det bättre. Mycket bättre. Jag vill inte byta den känslan för allt i världen.
robert-gizler-invimed-wroclaw.jpgRobert Gizler, läkare, med.dr. chef för medicinska frågor

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter