Är du
nöjd
med våra
tjänster? Berätta!

Äggdonation

Invimed är en erkänd klinik i Polen som arbetar med olika former av fertilitetsbehandlingar – däribland äggdonation, IVF och insemination. I vårt arbete hjälper vi ofrivilligt barnlösa att uppfylla deras drömmar, i den mån vi kan. Vi är det första steget och ett sympatiskt stöd för dig till att bli gravid, få barn och så småningom bilda en familj.

Nya chanser med äggdonation

Vissa förutsättningar skapar motgångar i att få barn på ett traditionellt sätt. Det kan röra sig om alltifrån ett tidigt infallen klimakterium, till blockerade äggledare, avsaknad av ägglossning eller låg fertilitet. Kanske saknar du till och med en partner eller lever i ett samkönat förhållande som gör det svårt för er att på egen hand kan bli gravida tillsammans. Vi vet att ingen historia är den andra lik, det är därför Invimeds äggdonation finns till för att hjälpa dig.

Hittills har vi med våra fertilitetsbehandlingar över 7000 gånger och statistiskt sett blir 65,2 % av de kvinnor vi behandlar med äggdonation gravida på första försöket, 89 % på andra. Däribland är de mest komplicerade fallen inräknade med kvinnor som exempelvis varit upp till 49 år gamla.

Läs också:Bli gravid efter 40

När du startar din IVF med äggdonation går vi steg för steg igenom en inarbetad process. Denna innefattas av undersökningar, val av donator, förberedelser, fertilisering, överföring av embryo och slutligen ett graviditetstest.

En välrenommerad klinik i internationell standard

Som erkänd och uppskattad fertilitetsklinik i Polen har vi kompetens för avancerade fertilitetsbehandlingar med resultat. Tack vare den medicinskt höga nivån på våra behandlingar har vi uppnått de högsta nivåerna i Europa för klinisk graviditet för kvinnor i olika åldersgrupper och med olika förutsättningar. Vi garanterar att vi använder de senaste diagnos- och behandlingsmetoderna som finns på marknaden och att vi möter alla de krav och standarder som ställs på oss. Oavsett din situation och ditt utgångsläge hittar vi tillsammans en lösning som möter dina särskilda behov. 

Klinikerna och våra anställda

Sedan starten i Warszawa 2001 har Invimed expanderat och fått stor uppmärksamhet i övriga delar av världen. Idag driver vi fem stycken fertilitetskliniker med äggdonation på platser runtomkring i Polen. Varje dag tar vi emot och behandlar över 250 personer och totalt sett är vi ungefär lika många anställda. Vårt team är en sammanslutning av internationellt erkända läkare med 85 års ackumulerad erfarenhet. Den stora skaran medarbetare gör oss allsidiga och flexibla. Hos oss tilldelas du till exempel en personlig samordnare som talar ditt språk, och en egen läkare som sköter det praktiska. På så sätt kan du känna dig trygg med att vi alltid kan svara på dina frågor och bemöta dig på bästa sätt. Oavsett om du vänder dig till oss för IVF eller IVF med äggdonation har vi aldrig några väntelistor eller dolda agendor. Dessutom ger vår erfarenhet oss förmånen att arbeta effektivt och smidigt för att på så sätt hålla nere kostnaderna för dig.

Ta kontakt med oss på Invimed om du har några frågor eller funderingar kring äggdonation. Du kan också enkelt boka tid hos oss och ta första steget mot att bli gravid. Välkommen!

Jag älskar att göra det här. Det jag är bra på. Och att samtidigt göra människor lyckliga, det är verkligen grädden på moset.
dr-n-med-beata-makowska-invimed-gdynia.jpgBeata Makowska, läkare, med.dr.

Kontakta oss redan i dag

Ta kontakt med oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig. Du får svar inom en arbetsdag.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av egna produkter och tjänster, inklusive sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas mer...
Jag samtycker till att de personuppgifter jag lämnat behandlas av Medi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw för marknadsföring av produkter och tjänster av enheter i gruppen Grupa Medicover*, inklusive profilering/sändning av marknadsföringsmaterial. mindre...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning mer...
Jag samtycker till att få reklam- och handelsinformation via teleterminalutrustning och så kallade automatiska uppringningssystem frånMedi Partner Sp. z o.o, ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warsaw. Jag väljer nedanstående form av kontakt: mindre...
Elektroniska meddelanden (e-post, SMS/MMS)
Röstsamtal (telefonsamtal)

Kommunikationen är helt konfidentiell.

Grundläggande information om behandling av personuppgifter

Registeransvarig: Medi Partner Sp. z o.o., ul. Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa / Syften med databehandlingen: marknadsföring av egna produkter och tjänster [inbegripen profilering], marknadsföring av produkter och tjänster av Medicover Polska* [inbegripen profilering] / Rättsliga grunder för behandling av personuppgifter: Ditt samtycke / Mottagare av personuppgifter: Enheter som behandlar personuppgifter för Medi Partner Sp. z o.o.:s räkning / Rättigheter i samband med behandling av personuppgifter: rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter;rätt att få tillgång till personuppgifter;andra rätter som nämns i detaljerad information om behandling av personuppgifter